Future of the SSC


For decades, the SSC provided Lamar University a place to study, eat, and gather. For students, the Setzer Student Center served as the social and student activities hub of LU.

Plans for a large-scale SSC renovation project began in 2012, when students recognized the need for major improvements to our aging Student Center and approved a fee increase to fund a major renovation project.

The university conducted many focus groups and meetings to get feedback from the students to ensure that the new design will meet the diverse needs of the entire university population.

We're excited to share a sneak peek with you of the future of the Setzer Student Center!

Entrance to the SSC from the Quad

SSC

Entry Lobby

ssc

Grand Atrium

ssc

Walkways in the Atrium

ssc

Expanded Food Court

ssc

Updated Meeting Rooms

ssc

Ballroom Lobby Area

ssc

Grand Ballroom

ssc